Har du lyst til å delta på et internasjonalt kurs for operative politifolk?

 

IPA norsk seksjon søker to operative medlemmer til å delta på COPS 2019 i Uddevalla, Sverige 26. – 28. april 2019.

 

COPS har blitt kjempepopulært i Europa de siste årene, og vi er så heldige at vi har fått to plasser til kurset som arrangeres av IPA Sweden og IPA Defensive Tactics Groups Sweden.

 

Kurset er rettet mot operative politifolk og innebærer blant annet taktikktrening, førstehjelp, nærkontakt, sikkerhetstrening og diverse forelesninger. Instruktørene er erfarne og fra Sverige og Storbritannia, og det er allerede påmeldt deltakere fra flere andre land.

 

Interessert? Send en kort mail med litt om deg selv, kontaktinformasjon og hvorfor du har lyst til å delta til social@ipa-norway.no

 

IPA norsk seksjon dekker reise, opphold, kost og losji i hytter, undervisning, transport til og fra undervisningsstedene, gallamiddag og goodiebag! Eventuelle øvrige utgifter og ekstra forsikring / reiseforsikring må deltakeren dekke selv.

 

Det vil være en forutsetning for deltakelsen at en av de norske deltakerne skriver en artikkel til IPA-bladet om sin opplevelse, eventuelt at dette gjøres i samarbeid.

 

Søknadsfrist: 29. november 2018! De som blir trukket ut vil bli varslet direkte og det praktiske i forhold til reisen vil bli avtalt.

 

Det vil være bindende påmelding etter at du eventuelt får tilbud om å reise og har takket ja.

www.ipanorway.no